Przy prowadzeniu firmy gastronomicznej, czy tez cateringowej jedną z istotniejszych rzeczy jest dobre wyposażenie gastronomiczne. Bardzo ważne jest przecież, aby dania podawane na przyjęciach czy tez bankietach były nie tylko smaczne, ale przed wszystkim ciepłe.
Wyposażenie gastronomiczne.
I tutaj idealnym rozwiązaniem będą podgrzewacze gastronomiczne. Ich najważniejszym zadaniem jest utrzymanie stałej temperatury potrawy przez dłuższy czas, tak, aby danie zachowało wszelkie walory smakowe i wizualne. Dają również możliwość podania większej ilości potraw w jednym czasie. Podgrzewacze gastronomiczne parowe mają prostą budowę i zazwyczaj zbudowane są z kociołka, w którym to znajdują się przyrządzone dania. Znajduje się on w pojemniku z wodą co zapobiega przypaleniu potraw a także powoduje idealne rozprowadzenie i utrzymanie odpowiedniej temperatury. Duży wybór różnych modeli podgrzewaczy ma do zaoferowania hurtownia gastronomiczna Galeria Gastro. Oferują produkty dobrej jakości w atrakcyjnych cenach.